by Felisha Lady
Published: April 24, 2022 (4 weeks ago)
$29.99
Location
Norway

skudd med venstrebenet fra midten
Men etter den hendelsesfrie starten

Real Madrid Drakt, Messi Drakt, Fotballdrakter

begge sider slet med å plage fotballdrakter tilbud brad walker stusser
Etter å ha sklidd fra andreplass på tabellen i løpet av et tre-kamps seierløst løp, stoppet Garritys mål i første omgang og en fin soloinnsats fra Pett sent på bekostning av en tannløs Pool-side.
Begge sider slet med å plage motstandernes forsvar i åpningshalvtimen, med skudd fra Vale’s David Worrall og Hartlepool’s Nicky Featherstone, som begge komfortabelt klarte stangen, alt de kunne mønstre mellom dem.
real madrid drakt Men etter den hendelsesfrie starten på kampen kom det første målet. Den truende David Amoo kom seg til sidelinjen og sendte en ertende ball over mål der Garritys skavanke avslutning var nok til å pakke ballen forbi Ben Killip og over streken.
Vertene var nær ved å doble ledelsen midtveis i andre omgang da et fint pasningstrekk resulterte i at Pett volleyte over tverrliggeren.
messi drakt James Gibbons og Dan Jones tvang gode redninger ut av Killip mens Hartlepool ikke klarte å registrere et eneste skudd på mål i den andre enden.
fotballdrakter Og med tiden som gikk, hoppet Pett forbi noen svake utfordringer før han dro inn den andre for å sikre Valiants-seieren.
Mål! Port Vale 2, Hartlepool United 0. Tom Pett skudd med venstrebenet fra midten av sekstenmeteren nede i høyre hjørne. På pasning fra Brad Walker stusser til.