by Felisha Lady
Published: April 24, 2022 (4 weeks ago)
$29.99
Location
Norway

imidlertid fortsatt hans eneste innenlandske
Christian Eriksen sier at han aldri

Liverpool Drakt, Tottenham Drakt

den danske internasjonale fotballdrakter barn siden han forlot
Christian Eriksen sier at han aldri “ønsket å rømme” Inter etter å ha slitt med å få en umiddelbar innvirkning på San Siro, men innrømmer at hans tidlige vanskeligheter i Italia var “irriterende”.
Den danske internasjonale midtbanespilleren fullførte et bytte til Serie A-tungvekterne fra Tottenham i løpet av vinterens overgangsvindu 2020.
En sakte start ble gjort på livet i nye omgivelser, med en gnist som forsvant i spillet hans, og ytterligere exit-prat dukket opp da Nerazzurri etter sigende vurderte å redusere tapene sine.
liverpool drakt Eriksen så bare åtte Serie A-starter og 700 minutter med toppaksjon på baksiden av hans høyprofilerte flytting til Milan.
Han har bare blitt inkludert i Antonio Contes startende XI i ni ligaoppgjør denne sesongen, men har begynt å vise hva han er i stand til.
tottenham drakt Et matchvinnende frispark ble krasjet hjem i en Coppa Italia-derbydato med AC Milan i januar, med det streiken som bidro til å heve Eriksens moral.
billiga fotbollströjor Det er imidlertid fortsatt hans eneste innenlandske innsats for sesongen, og målet har blitt funnet bare fem ganger gjennom 50 kamper for Inter.
En mann som etablerte et rykte som en av Premier Leagues mest produktive assistanseleverandører i løpet av sin tid hos Spurs, har også sett kreativiteten i spillet tørke opp.
Eriksen har bare tredd opp tre innsatser for lagkamerater over 14 måneder på San Siro, men er på vei til å hjelpe Nerazzurri til å vinne ære i 2021 og en første medalje i karrieren siden han forlot Ajax.